8:00 - 17:00

(+355)692607901

Facebook

Linkedin

Search
 

Një tjetër sukses për studion “BENDO, & Partners”.

Një tjetër sukses për studion “BENDO, & Partners”.

Kjo e fundit kishte kënaqësinë të asistonte shoqërinë “Moovy Food” shpk, në hartimin e dokumenteve bazë për fillimin e funksionimit të aplikacionit më të ri në treg, Moovy Food, aplikacion i cili shërben për porositjen online të produkteve ushqimore.

Dokumentet do të ndihmojnë në vijim shoqërinë “Moovy Food” shpk në kornizimin ligjor të veprimtarisë së saj tregtare si dhe në mbarëvajtjen e aplikacionit.

Tashmë çdokush mund të porosisë online produktet ushqimore të restoranteve me aplikacionin Moovy Food, duke e ditur se porosia do të jetë pranë tyre, kur ata e dëshirojnë.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.