8:00 - 17:00

(+355)692607901

Facebook

Linkedin

Search
 

Rokaj & Partners News

ROKAJ > Rokaj & Partners News

Vend Vakant – Asistent Kontabilist/Financier

ASISTENT KONTABILIST/FINANCIER FULL TIME PER “Rokaj & Partners” Zyra e Avokatisë “Rokaj & Partners” është prezente në tregun shqiptar që prej vitit 2013, me një staf dinamik dhe të specializuar në ofrimin e shërbimeve ligjore, financiare dhe fiskale të një cilësie të lartë. Në kuadër të zhvillimit dhe rritjes së aktivitetit, “Rokaj & Partners” kërkon të punësojë një Asistent Kontabilist/Financier Full Time. Përshkrim i pozicionit Detyrat Kryesore: • Të asistojë në përgatitjen e veprimeve kontabël për portofolin e klientëve tanë; • Të asistojë në përgatitjen e raporteve të ndryshme të performancës për klientët tanë; • Të asistojë në përgatitjen e raporteve mujore për autoritetet tatimore (libra...

Continue reading

Vend vakant ne BENDO, & Partners

[vc_row triangle_shape="no"][vc_column][vc_column_text] Zyra e avokatisë “BENDO, Legal & Financial” është një zyrë e cila ofron konsulencë ligjore dhe financiare dhe përfaqësim gjyqësor në Republikën e Shqipërisë. Klientët e zyrës janë shoqëri të mesme dhe shoqëri të mëdha, të cilat ushtrojnë aktivitetin e tyre në Shqipëri dhe jashtë saj. Në përmbushje të kërkesave të vazhdueshme të klientëve, zyra jonë kërkon të punësojë një avokat i cili është bashkëpunues, i kujdesshëm në detaje dhe që në mënyrë të vazhdueshme kërkon të japë një impakt pozitiv në jetën e tij profesionale. “Avokati” pranë zyrës sonë është një pozicion i cili ofron shërbime konsulence dhe përfaqësim...

Continue reading

Një tjetër sukses për studion “BENDO, & Partners”.

Kjo e fundit kishte kënaqësinë të asistonte shoqërinë “Moovy Food” shpk, në hartimin e dokumenteve bazë për fillimin e funksionimit të aplikacionit më të ri në treg, Moovy Food, aplikacion i cili shërben për porositjen online të produkteve ushqimore. Dokumentet do të ndihmojnë në vijim shoqërinë “Moovy Food” shpk në kornizimin ligjor të veprimtarisë së saj tregtare si dhe në mbarëvajtjen e aplikacionit. Tashmë çdokush mund të porosisë online produktet ushqimore të restoranteve me aplikacionin Moovy Food, duke e ditur se porosia do të jetë pranë tyre, kur ata e dëshirojnë....

Continue reading

The “Earth” without art is just “Eh”!

Supported by “Rokaj & Partners, Advocates & Legal Consultants” Law Firm, the painter Ardit Boriçi opened his solo exhibition titled “Pending”. Presented in grand dimensions, composed in oil and acrylic on canvas, the artist’s collection was showed at the grounds of FAB Gallery in Tirana from March the 17th until March the 23d 2016....

Continue reading