8:00 - 17:00

(+355)692607901

Facebook

Linkedin

Search

Ne jemi anëtarë të:

a

Sherbim i Plote

Rokaj & Partners, siguron per klientet keshilla ligjore te nje niveli te larte dhe sherbime cilesore, ne transaksionet e biznesit dhe ceshtjet tregtare ligjore. Ne ofrojme nje game te gjere sherbimesh, per te plotesuar nevojat e klienteve tane si: Ligjin per Shoqerite Tregtare; Privatizimet dhe Koncesionet; Prokurimet; Ceshtjet Gjyqesore; Arbitrazh Kombetar dhe Nderkombetar; Ceshtjet Rregullatore; Konkurenca; Falimentimi; Pronat e Patundshme; Puna; Ristrukturimi dhe Taksa.

a

Keshilla Ligjore dhe Financiare

Keshilltaret financiar te Studio Ligjore Rokaj ofrojne keshilla strategjike financiare, si ne transaksionet e shoqerive vendase gjithashtu dhe ato nderkombetare. Ne saje te eksperiences specifike te stafit tone, ne jemi te perkushtuar per te ndihmuar klientet tane per ceshtjet te ndryshme financiare, duke i’u ofruar zgjidhjet tona inovative.

a

Inovativ dhe te Pergjegjshem

Ne i plotesojme kerkesat e klienteve tane, si per bizneset vendase gjithashtu dhe per ato nderkombetare, me pergjegjesi dhe integritet. Ne saje te eksperiences dhe profesionalizmit te ekipit tone, ne mund te ofrojme tek ju zgjidhje inovative dhe keshilla te nivelit te larte. Ne do te marrim pergjegjesi per problemet tuaja dhe do te gjejme zgjidhje, per ceshtjet e klienteve tane.

a

Te Hapur dhe te Fokusuar

Fokusi ndaj klientit, respekti i perbashket, ndergjegjesimi per cilesine, pergjegjeshmeria dhe zgjidhjet inovative, te gjitha keto karakterizojne kulturen e studios tone. Ne do te jemi te hapur dhe te ndershem ne te gjitha marreveshjet tona si dhe do te punojme me integritet.

Njoftime dhe lajme

Lexoni njoftimet dhe lajmet nga zyra jone

Kontakt